e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Za več informacij se prosim prijavite

C-HR je narejen za ljudi, ki svoje življenje živijo polno si želijo, da jih pri tem spremlja tudi njihov avto. Ste tudi vi med njimi? Izpolnite spodnji obrazec in med prvimi prejmite informacije o novem Toyotinem modelu.

Toyota spoštuje vašo zasebnost, zato podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Vaši podatki se avtomaticno beležijo z namenom obvešcanja o novih modelih, posebnih modelih in storitvah. V kolikor ne želite prejemati omenjene informacije, Vas prosimo, da nam to oznacite v polju zgoraj in vaši podatki se ne bodo  beležili v naši bazi podatkov. Ce v kateremkoli trenutku ne želite vec prejemati zgoraj navedene informacije, Vas prosimo da nas o tem pisno obvestite pisno na naslov podjetja Toyota Adria d.o.o. – Brnciceva 51, 1000 Ljubljana, katero se je obvezalo, da upošteva vašo zahtevo in izbriše vaše podatke iz baze.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.