e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

O Center Jereb

Kot del Toyotine družine nudimo vsaki stranki hitro, učinkovito in strokovno storitev na vseh segmentih prodaje in servisa Toyotinih avtomobilov.

 


Center Jereb je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Toyota.


Toyota je svoj ugled kakovostnega izdelovalca pridobila v desetletjih zagotavljanja varnega in zanesljivega prevoza. Modeli vozil znamke Toyota lahko zadovoljijo potrebe različnih kupcev. Od majhnih mestnih malčkov do družinskih vozil, športnikov in izjemno zanesljivih terencev.


Pri Toyoti se zavzemamo za okolje. Tehnologijo za zmanjševanje strupenih plinov vgrajujemo v vsa vozila znamk Toyota, ne le v hibridna vozila.


Zakaj nakup Toyote:


Jamstvo vozil Toyota: Zavedamo se, da je nakup vozila eden izmed najpomembnejših nakupov. Prav zato vam ponujamo obsežno jamstvo, da boste ob nakupu bolj mirni. Povprašajte nas več v našem avto-salonu Toyota.
Servis vozil Toyota: Stalno uvajanje novih tehnologij v vozila Toyota zahteva strokovno znanje naših mehanikov, ki se stalno dopolnjuje. Prav to skupaj z vrhunskimi orodji za diagnostiko vozil zagotavlja stalno ohranjanje vrednosti vašega vozila.
Ugodna financiranja: Ker se zavedamo, da je investicija v vozilo ena izmed pomembnejših investicij vam z poslovnimi partnerji zagotavljamo ugodna financiranja.


8 let zapored zmagovalci zadovoljstva kupcev


Kakovost in strokovnost našega dela potrjujejo številne zadovoljne stranke in večkrat dobljena evropska nagrada Toyota ICHIBAN za kakovost, odličnost in zadovoljstvo kupca.


Spoznajte našo ekipo





Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.