Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Varnost je naša najpomembnejša vrednota!

Ob razglašeni epidemiji koronavirusa v Sloveniji smo v našem podjetju z vso odgovornostjo sprejeli ukrepe, s katerimi bomo zaščitili svoje zaposlene in stranke, saj je varnost najvišje na lestvici naših vrednot.


Zato vas obveščamo, da bomo skladno z ukrepom za preprečevanje morebitnega širjenja virusa Covid-19, zaprli vrata. Tako bo ostalo vse do preklica. Vabimo vas, da si več o naši ponudbi ogledate na naših spletnih straneh ali stopite z nami v kontakt preko spodaj navedenih telefonskih številk:Prodaja: Igor Turčinovič 051 369 792

Servis: 0 31 719 243
V trenutni situaciji skušamo obratovati na najbolj varen možen način, da preprečimo sleherno možnost prenosa virusa COVID-19. Servisi so zato odprti za stranke, ki potrebujejo nujen poseg, le tega izvedejo hitro in varno.
Stranke, ki bi potrebovale nujen servis v času karanten, vljudno prosimo, da dosledno upoštevate naslednje:

  • Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
  • Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
  • Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
  • Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih sedmih dneh.Storili bomo vse, da naše stranke zaradi upoštevanja karantene ne bodo prikrajšane (izjemno podaljšanje intervala za redni servis, podaljšanje garancije za vozila, ki se jim garancija izteka v času karantene itd. ). Za konkretno informacijo glede obiska servisa se obrnite na pooblaščeni servis, za posebna vprašanja glede podaljšanja veljavnosti, karanten itd. pa na e-naslov toyota@a-jereb.si. Spodaj navajamo vse telefonske številke preko katerih lahko stopite v stik z nami bodisi, če imate vprašanje za prodajo ali servis. Vedno smo pa za vas dosegljivi tudi preko spletnega klepeta.V primeru kakršnih koli težav vam je 24 ur na voljo Toyota Eurocare asistenca:

Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v Sloveniji, pokličite brezplačno številko 080 23 35.
Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v tujini, pokličite +386 1 530 50 00.Nahajamo se v času, ko je spoštovanje pravil nujno in življenjskega pomena. Zato vas prosimo za razumevanje in strpnost.

Ostanite zdravi! Ostanite doma!

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.