e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

OBČUTITE 10 LET BREZSKRBNOSTI

ZAGOTOVITE SI BREZSKRBNE POTI Z NOVIM PROGRAMOM TOYOTA RELAX


Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu vzdrževanja Toyota Relax.

Po preteku tovarniške garancije vam nudimo možnost, da se brezplačno vključite v program Toyota Relax. Kot dokaz kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivostinaših vozil vam po vsakem rednem servisu ponujamo brezplačno popravilo vozila v primeru morebitne okvare (vse do starosti vozila do 10 let), pod pogojem, da vaš avtomobil servisirate pri pooblaščenem partnerju Toyota.

Vsak servis prinaša dodatno brezskrbnost
Servisiranje pri pooblaščenem partnerju Toyota pomeni, da bodo za vaš avtomobil skrbeli izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki, ki pri svojem delu uporabljajo izključno originalne rezervne dele. Po opravljenem rednem servisu se bo program podaljšal za trajanje enega servisnega intervala – do dosežene starosti vašega avtomobila 10 let oziroma do 160.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).


Naročite se na servis

OHRANITE BREZSKRBNOST ZA VAŠ AVTOMOBIL
Program Toyota Relax je razvit z namenom, da brezplačno odpravi vaše skrbi v primeru okvare vašega vozila. Aktivira se skladno s splošnimi pogoji* v trenutku, ko vozilo opravi redni servisni poseg v okviru uradne mreže Toyota Adria in velja do naslednjega rednega servisa, ki ga je potrebno opraviti zaradi starosti vozila oziroma prevoženih kilometrov, kar nastopi prej, skladno s pogoji vzdrževanja, navedenimi v servisni in garancijski knjižici za vaše vozilo.


Ugodnosti programa Toyota Relax lahko uveljavite v primeru okvare mehanskih, elektronskih ali električnih komponent vašega vozila, ki jih je mogoče pripisati napakam v postopku izdelave oziroma montaže.

ALI VAŠ AVTOMOBIL IZPOLNJUJE POGOJE ZA VKLJUČITEV V PROGRAM TOYOTA RELAX?


Vsi modeli vozil Toyota, ki ustrezajo pogojem, bodo po vsakem rednem servisu v pooblaščeni Toyota mreži vključeni v program Toyota Relax.

Program Toyota Relax se aktivira in prične veljati po opravljenem rednem vzdrževanju, kot je opisano zgoraj, in sicer za vozila, ki izpolnjujejo vse naslednje pogoje:

 • vozilo je registrirano znotraj regije Toyota Adria (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora in Kosovo) in je bilo izdelano za evropsko tržišče,
 • proizvajalčeva garancija za vozilo:
  • je potekla, ali
  • preostalo obdobje veljavnosti garancije je krajše od najdaljšega časa med dvema rednima vzdrževalnima intervaloma ali
  • preostalo kritje garancije glede na prevožene kilometre je krajše od največjega števila prevoženih kilometrov med dvema rednima vzdrževalnima intervaloma.
 • vozilo ni starejše od 10 let,
 • vozilo nima več kot 160.000 prevoženih kilometrov,
 • vozilo nima tehnične okvare: vse obstoječe okvare morajo biti popravljene z originalnimi nadomestnimi deli na stroške lastnika vozila, da se vozilo lahko vključi v program Toyota Relax,
 • v 30 dneh in 1500 km pred sprejetjem v pooblaščeno servisno delavnico v mreži Toyota Adria ni bil opravljen izbris diagnostične kode napake.

TRAJANJE PROGRAMA TOYOTA RELAX
Program Toyota Relax bo veljaven od dneva opravljenega servisa do datuma naslednjega servisa, torej za en servisni interval. Za več informacij se obrnite na vašega pooblaščenega partnerja Toyota, oziroma v navodilih za uporabo preverite, kakšni so servisni intervali za vaš avtomobil.

 

 


Q&A

Kako uveljavljam ugodnosti programa Toyota Relax?

Ugodnosti programa Toyota Relax lahko uveljavite v primeru okvare, mehanskih, elektronskih ali električnih komponent vašega vozila, ki jih je mogoče pripisati napakam v postopku izdelave oziroma montaže. Ob spoštovanju splošnih pogojev je lastnik vozila z aktivnim programom Toyota Relax upravičen do brezplačnega popravila skladno s pogoji kritja programa Toyota Relax.

Kje dobim več podrobnosti glede kritja programa?

Za kakršna koli vprašanja glede kritja programa Toyota Relax ali morebitna dodatna pojasnila se obrnite na pooblaščenega Toyotinega prodajalca/serviserja, pri katerem ste opravili vzdrževanje vozila in aktivirali program Toyota Relax. Če z njim ne morete stopiti v stik, ko pride do okvare, pa se lahko obrnete na katerega koli drugega pooblaščenega prodajalca/serviserja, ki je del uradne mreže Toyota Adria*. (seznam partnerjev)

Kako se aktivira program Toyota Relax?

Podlaga za aktiviranje kritja programa Toyota Relax je vzdrževanje vozila v rednih, predpisanih intervalih, kot jih je določil proizvajalec*, pri vašem izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Toyota.

Program Toyota Relax se lahko aktivira ob opravljenem rednem vzdrževanju in spoštovanju splošnih pogojev programa Toyota Relax, kritje programa pa traja en servisni interval, kakršnega je proizvajalec predpisal za vaše vozilo.

Kako se program obnavlja?

Program Toyota Relax se lahko obnovi in s tem ponovno aktivira ob vsakem predpisanem rednem vzdrževalnem posegu pri izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Toyota in velja do naslednjega rednega vzdrževalnega intervala, kakršen je predpisan za vaše vozilo, vse ob upoštevanju splošnih pogojev.

Ali so samo vozila Toyota registrirana na področju Slovenije vključena v program Toyota Relax?

Program Toyota Relax velja za vozila registrirana znotraj regije Toyota Adria (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora in Kosovo).

Ali so kakšni dodatni stroški pri programu Toyota Relax?

Program Toyota Relax vključuje brezplačno popravilo, vključno s stroškom dela, nadomestnimi deli/komponentami, elementi in materiali, ki se uporabljajo v uradni prodajno/servisni mreži Toyota. Deli se v sklopu programa lahko popravijo ali zamenjajo, skladno z navodili za popravilo proizvajalca.

Program Toyota Relax se lahko koristi le v okviru mreže pooblaščenih serviserjev vozil Toyota. Za vse podrobnosti se obrnite na pooblaščenega partnerja Toyota. Vsa določila lahko preberete tudi v splošnih pogojih (knjižica Toyota Relax)*
Toyota Relax

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.